Effectieve leadgeneratie en sales op beurzen wereldwijd.

Over mijzelf...

Ik ben in 2011 gestart met Freelance in Sales. In 2015 besloot ik met het lanceren van de website Beursleads de focus op het werken op beurzen te leggen. Hier kan ik in een hele korte tijd het verschil maken voor mijn opdrachtgevers.

Beursleads biedt mij de mogelijkheid elke dag weer nieuwe mensen en verschillende markten te leren kennen. Om dát te doen waar mijn hart ligt. Ik ben een mensen-mens. Sales en reizen zijn mijn passies. Kansen herkennen én benutten op beurzen en events mijn specialisme.

Diverse prijzen en vele bedrijfsincentives gewonnen gebaseerd op kwaliteit en verkoopresultaat. Eerdere functies bij diverse kleine, én grote gerenommeerde bedrijven waren o.a. (senior en key) account manager, sales manager, media adviseur en recruitment specialist.

Waarom ik zo enthousiast over beurzen ben?

"Beurzen en events zijn een prachtige pool gevuld met kansen. Zij zijn dé ideale basis voor een goedgevulde agenda voor de sales. De aanwezige kansen moeten vaak alleen nog herkend en optimaal benut worden!”

Zeer goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Tevens een aardig woordje Spaans. Veel internationale ervaring.

De tarieven zijn afhankelijk van het soort en de duur van de opdracht of het project.
De inzet van extra freelance beurs professionals bestaat tot de mogelijkheden.