Beursleads, expo lead generator voor maximaal ROI uit uw beursdeelname


expo lead generator / standbemanning
Ik garandeer 4 leads per uur op vakbeurzen*

Wist u dat de gemiddelde beursbezoeker slechts 5 beursgesprekken met standhouders voert?
En dat met vele beursleads uiteindelijk weinig tot niks wordt gedaan?

Door middel van een pro-actieve en een zeer doelgerichte manier van werken worden kansen gezien en actie ondernomen. Dit genereert kwalitatief hoogwaardige beursleads. Desgewenst kan ik de gegenereerde beursleads benaderen direct na de beurs.

Haalt u echt het maximale uit uw kostbare en tijdrovende beursdeelname? Ik garandeer u 4 beursleads per uur bij vakbeurzen*!

Teamwork op beurzen!

Het is voor veel medewerkers erg vervelend om zomaar iemand aan te spreken of te spreken met onbekenden. Zo blijven vele kansen om vele kwalitatief goede leads te vergaren onbenut.

Wat er vaak gebeurd als er veel contact gemaakt wordt met de bezoekers, iedereen in de stand hierin meegaat en er een effectieve samenwerking ontstaat. Kortom... veel meer beursleads, tevreden medewerkers én een succesvolle beurs!

Hoe vaak wordt u gemiddeld op een beurs of event echt serieus aangesproken door een expo lead generator?

Uit diverse onderzoeken blijkt dat dit zeer weinig is. Dit zijn naar mijn mening echt gemiste kansen op kwalitatief hoogwaardige beursleads.
Kies voor extra omzet door de inzet van uw beursverkoper, beursbemanning bij beursdeelname van uw bedrijf voor meer beursleads en omzet!

*Mits redelijk bezochte vakbeurs en gangbare doelgroep