Exposant en binnenkort een beursdeelname? COMMERCIËLE Hulp / beurstraining gezocht?


Uw bestaande klanten komen langs en die ene man of vrouw die u graag wilde spreken passeert de stand. Jammer, u en uw verkopers zijn druk in gesprek. Misschien komt hij nogmaals langs?

De inzet van uw expo lead generator staat voor nieuwe contacten opdoen en nieuwe klanten vinden. Wist u dat de gemiddelde beursbezoeker slechts 5 beursgesprekken met standhouders voert? En dat met vele beursleads uiteindelijk weinig tot niks wordt gedaan? Mis geen potentiële klanten meer op beurzen en bij events.


Waarom ben ik zo enthousiast over beurzen en events?

"Beurzen en events zijn een prachtige pool gevuld met kansen. Zij zijn dé ideale basis voor een goedgevulde agenda voor de sales. De aanwezige kansen moeten vaak alleen nog herkend en optimaal benut worden!

Standbemanning voor teamwork op beurzen!

Het is voor veel medewerkers erg vervelend om zomaar iemand aan te spreken of te spreken met onbekenden. Zo blijven vele kansen om met passerende potentiele klanten te spreken onbenut.

Wat er vaak gebeurd als er veel contact gemaakt wordt met de bezoekers, iedereen in de stand hierin meegaat en er een effectieve samenwerking ontstaat.
Kortom... veel meer leads, tevreden medewerkers én een succesvolle beurs!

Zie hier wat andere ondernemers over mijn inzet als beursverkoper en standbemanning zeggen!

Volledige ondersteuning bij beursdeelname
expo Lead generator / standbemanning

Uw bedrijf promoten en profileren op een (vak)beurs is een vak op zich. Mijn focus ligt op het kwalificeren van nieuwe klanten en het welkom heten van uw bestaande klanten. Daarnaast verzorg ik beurstraining/ beurscoaching en help ik mee de vergaarde leads om te zetten in goede afspraken.

Laagdrempelig, flexibel, pro actief en alert.

Ook meer succes op uw stand dan de concurrent?

Haalt u nu echt het maximale uit uw kostbare beursdeelname?

Desgewenst kan ik de gegenereerde leads benaderen na de beursdeelname. Opvolging zorgt in de regel voor extra drukte binnen uw organisatie. Ik help u graag deze drukte weg te nemen. Wacht vooral niet te lang met opvolging van de kwalitatief hoogwaardige beursleads.

De inzet van meerdere freelance beurs professionals bestaat tot de mogelijkheden.
Deze professionals beschikken uiteraard over de benodigde werk- en levenservaring en (mensen)kennis die nodig zijn om deze tak van sport tot in de perfectie uit te voeren.

Hoe vaak wordt u op een beurs op een laagdrempelige manier aangesproken?

Uit diverse onderzoeken blijkt dat dit zeer weinig is. Dit zijn naar mijn mening echt gemiste kansen.